Знайшли підозрюваних у справі екс-депутата Ігоря Турського, якого у лютому підрізали у центрі Тернополя (Відео)

Опубліковано:
28 Березня, 2018

Знайшли підозрюваних у справі екс-депутата Ігоря Турського, якого у лютому підрізали у центрі Тернополя. Нині версії щодо хуліганства правоохоронці відкинули, стверджують, поранення Ігоря Турського є наслідком конфлікту. Про просування справи розповів Олександр Богомол.

У лютому, у центрі Тернополя екс-депутату Ігорю Турському нанесли ножове поранення. Ще місяць тому поліція мала шість версій того, що сталося. Однак нині правоохоронці мають одну версію та трьох підозрюваних у скоєному. Нападники – уродженці Кривого Рогу.

У поліції відкидають версії щодо хуліганства. Кажуть, нападу передував конфлікт. І у справі із Ігорем Турським проводять паралелі із вбивством Віктора Ващенка. Одному із нападників на колишнього депутата тернопільської міської ради уже оголосили про підозру. Прокурор також звернувся з клопотання про дозвіл на його затримання. Утім, суд його не задовольнив, оскільки підозрюваний наразі перебуває у лікарні. Поліціянти ж кажуть – доказів щодо у них більше, аніж достатньо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підрізали, #тернопіль, #тернопільські новини, #турський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: