Тернополянин Тарас Радь за золоту медаль на ХІІ Паралімпіаді отримає у місті квартиру

Опубліковано:
26 Березня, 2018

Паралімпієць Тарас Радь отримає квартиру від Тернопільської міської ради. Про це під час зустрічі з переможцем розповів очільник міста. 

«Маю честь від імені усіх тернополян привітати Тараса з перемогою та подякувати за те, що представляє наше місто та країну. Знаю, що цій значній перемозі передувало чимало інших перемог, – зазначає очільник Тернополя. – Приємно, що Тарас Радь є одним зі спортсменів, які впродовж 2017 року отримували стипендію міської ради, а це значить, що ми на правильному шляху, підтримуючи спорт та розвиваючи фізичну культуру. Тому, думаю, квартира, яку виділить міська рада, буде хорошою нагородою для нашого паралімпійця і стане стимулом іншим спорстменам здобувати високі нагороди».

null

Тарас Радь подякував усім та зазначив, що він радий перемозі. Каже, що хотів здобути більше медалей, проте здобув одну, але “золоту”. А свою перемогу на Паралімпійських ігор він присвятив усім, хто його підтримував.

До слова, мама Тараса Радя працює вихователькою у одному з дошкільних навчальних закладів Тернополя. При нагоді начальник управління освіти Ольга Похиляк вручила мамі паралімпійця грамоту та подарувала ікону. Окрім того, вона отримає премію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радь, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: