Очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь у найбільшій у Тернополі Хресній дорозі

Опубліковано:
26 Березня, 2018

Центральними вулицями Тернополя пройшла велелюдна Хресна дорога. 80-кілограмовий дерев’яний хрест від стації до стації несли священнослужителі, представники влади, бійці та родичі учасників АТО. На кожній стації духівники читали уривки зі Святого Євангелія та духовні роздуми над страстями Христовими.

Читайте також

Хресний хід вулицями Тернополя з висоти пташиного польоту (Відео)

За різними підрахунками та версією служби поліції у молитві, яка тривала близько 3 годин, взяли участь близько 20 тисяч тернополян.

«У Хресній ході об’єднуються вірні всіх традиційних українських християнських церков, що демонструє конфесійний мир та злагоду у нашому місті, – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. – Цього року тернополяни моляться за мир в Україні. Моляться за здоров’я і силу волі тих Героїв, які захищають нашу державу від російського загарбника, молитвою також віддаємо шану загиблих Героїв. І молимося за злагоду між українцями, за розвиток нашої країни».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна дорога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: