В травні запрошують в Тернопіль на фестиваль національної вишивки та костюма

Опубліковано:
26 Березня, 2018

12-13 травня 2018 року в парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка м. Тернопіль відбудеться Х Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», присвячений Дню Матері.

В рамках фестивалю заплановано проведення Конкурс на кращий вишитий герб області, району, міста, села у форматах А-4 (розмір 30х21) або А-3 (розмір 42х30).

Переможці отримають цінні подарунки, дипломи за кращий вишитий герб, популяризацію свого виробу в засобах масової інформації та фото на згадку.

Заявки для участі в конкурсі потрібно подавати до 1 травня 2018 року на e-mail: to_dija@ukr.net Телефони для довідок – (067) 35-48-448, (097) 27-54-885.

Крім цього, організаторами фестивалю заплановано встановлення рекорду України щодо кількості перебування в одному місці депутатів місцевих рад у вишиванках. А тому, запрошуємо народних обранців усіх рівнів рад взяти участь у фестивалі. Принагідно інформуємо, що кожному депутату буде видано посвідчення учасника встановлення рекорду України.

Шануй українське – вдягни вишивану і прийди на фестиваль національної вишивки та костюма!

null

Оргкомітет.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євген філь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль, #цвіт вишиванки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: