Поляк, який у Тернополі напідпитку знищив стилізований герб України, розкаявся. Його мама привезла новий (Відео)

Опубліковано:
25 Березня, 2018

Стилізоване зображення Тризуба відтепер знову прикрашатиме камінний зал бару “Коза”. Новий герб особисто принесла мама студента-поляка, син якої кілька тижнів тому, відзначаючи День народження і будучи напідпитку, зняв дерев’яний Тризуб і спалив у каміні. За дану витівку іноземця видворили назад у Польщу, заборонивши в’їзд в Україну терміном на три роки, – пише ТМЦ.ІНФО.

Віоланта, мама поляка: “Я приїхала, щоб дати Тризуб за мого сина. Кожен герб для усіх є дорогим. Усі нації повинні жити дружно”.

Олег Макогін, співвласник бару “Коза”: “Це неочікувано, що сьогодні подзвонила мама молодого чоловіка, яка приїхала в Україну для того, щоб завершити, що пообіцяв її син, що він зробить цей Тризуб, повісить його назад. Оскільки його вислали і він не встиг це зробити, ми думали, що питання на цьому буде закрите, ми самі виготовляли герб. Але сьогодні подзвонила мама і сказала, що вона увечері хоче зустрітися. Я не знав, у чому справа. Вона принесла цей Тризуб. Ми вражені цим вчинком. Це вчинок мами, яка переживає, в першу чергу, за свого сина, переживає за його вчинки”.

Антон Марчевський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #камін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поляк, #тернопіль, #тернопільські новини, #тризуб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: