Тернополянам покажуть красу в деталях

Опубліковано:
25 Березня, 2018

У Тернополі 29 березня 2018 року у ресторані «Братислава» о 17.00 відбудеться свято краси і стилю – «Краса в деталях». Організатори заходу ставлять за мету якнайкраще ознайомити тернополян з останніми модними новинками, підібрати власний стиль. Сьогодні модні тенденції змінюються досить швидко і щосезону дизайнери всього світу пропонують нові ідеї, стилі. Як стверджують фахівці, наступний сезон буде багатим на стильові репліки 1950-х років. Отже, 29 березня для всіх бажаючих відкриють секрети про всі сучасні напрямки цього року та правильний підхід до створення цілісного образу.

null

Саме для вас буде презентовано показ нових колекцій стильного дитячого та дорослого одягу весна-літо 2018 року від таких українських брендів, як MaryEm, Arber, Vovk, Atan.

null

Підкреслити вашу красу, створити сучасні образи та make up моделям допоможуть провідні візажисти салонів краси за допомогою елітної косметики преміум-класу Artistry.

Окрім того, на гостей очікують розіграш призів, невимушене спілкування за келихом шампанського чи вина, неповторні фото у вишуканій фотозоні. І це далеко не повний перелік виступів і показів, які вразять вас.

null

Вечір відбудеться в стилі 1950-х, тому і дрес-код для всіх відвідувачів буде саме в дусі цієї епохи. Витончений Dior та безшабашні «стиляги» як два боки однієї монети, ім’я якій New Look.

Партнерами свята «Краса в деталях» буде музей старожитніх авто «Ретрокортеж».

Ціна квитка-250 грн.

В день події-300 грн.

Додаткова інформація за тел.0967770795 або 0952080737

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #братислава, #Демкура, #краса, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: