Під Кременцем на Тернопільщині нетверезий молодик намагався викрасти авто

Опубліковано:
24 Березня, 2018

Житель села Білокриниця пізно ввечері повертався з гулянки з Кременця до свого села. Був добряче напідпитку. На вулиці поблизу автовокзалу запримітив “жигулі”, які безпечний власник залишив незачиненими та ще й з ключами у замку запалювання. Захмелілому парубку прийшла ідея – доїхати до дому на чужому транспорті. Тож він сів за кермо, однак завести машину для нього виявилося справою непростою – викрадач так старався, що аж зламав ключ.

Читайте також

В Тернополі вночі викрали автомобіль
В тернопільській школі хотіли викрасти дитину (Відео)

Та на цьому гуляка не зупинився –  вирішив поцупити речі з салону. Знайшов набір інструментів та флеш-карту пам’яті, подався пішки до свого села. Вже вранці на порозі його дому стояли працівники поліції . У скоєному підозрюваний зізнався. За свій вчинок молодик відповідатиме згідно статті 185 (крадіжка) та замахом на злочин статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) . Тривають слідчі дії.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #біла криниця, #викрасти, #злодій, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: