Сольним концертом у Тернополі Оксана Муха вшанує творчість Квітки Цісик

Опубліковано:
24 Березня, 2018

У квітні та травні цього року по Україні відбуватимуться гастролі львівської співачки Оксани Мухи – переможниці фестивалю-конкурсу ім. Квідки Цісик. 

У Тернополі концерт пройде 22 квітня.

Тур отримав назву «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ». Охопить він 16 міст – Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький, Борислав, Золочів, Стрий, Дрогобич, Радехів, Червоноград, Жовква, Мостиська, Козова, Коломия та Долина.

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик. «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою». І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки, має її пісні у своєму репертуарі.

«Дякую тобі, Квітко!», – це те, що так хочу сказати я, – розповідає Оксана Муха. – Знаю, кожен має свою Квітку, і прошу бодай пелюстку дати, аби заквітчати мою квітку – Квітку Цісик. Їй невдовзі 65. Цієї весни я проїду містами і містечками України з концертами «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ». Хочу, щоб ми пораділи її уродинам так, як радіє моє серце. Вона горіла любов’ю до нас і всю себе до останку віддала нам. Квітко, нехай ця весна і усі квіти будуть для Тебе».

22 квітня 2018 року, 18:00, ПК “Березіль”. 
Квитки – у касі ПК “Березіль” та онлайн: 
https://gastroli.ua/tickets/oksana-muha-kvitka-ternopil/buy
https://kasa.in.ua/solnij-koncert-oksani-muhi.kvitka-vidoma-i-nevidoma  

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #22 квітня, #два кольори, #квітка цісик, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оксана муха, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: