Знай наших: Чотири перших місця з одного конкурсу

24.03.2018 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

Вихованці Скала-Подільської музичної школи повернулись переможцями із шостого Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Українська естафета творчості», який проходить у різних  містах  нашої  країни.

Свою участь у конкурсі вихованці і їх наставники називають потужним культурним  десантом своєї музичної  школи в Івано-Франківську. Ще більш приємно і відрадно, що це була переможна поїздка, яка принесла нашим краянам чотири перших місця та два других.

На цьому конкурсі діти на рівних конкурували в інструментальному жанрі із провідними школами Івано-Франківська і порадували наставників високими досягненнями у хореографіному та вокальному мистецтві.   

Володарями перших премій стали учениця фортепіанного відділу школи Ліана Лукаш, вокального відділу – Софія Кустіцька, старша та середня групи хореографічного колективу «Еверест». Дипломами лауреатів другої премії можуть гордитися Денис Карпінський – учень фортепіанного відділу та фортепіанний дует у складі Наталії Вдовін та Богдана Подворного .

Крім дипломів та цінних призів дітей нагородили знижками на участь у конкурсах в Болгарії.

- Промовисті перемоги на конкурсі – це спільна праця учнів, викладачів і батьків, які докладають чимало зусиль, терпіння, таланту до високих здобутків дітей. Пишаємось кожним із наших учнів і віримо в те, що вони досягнуть висот у мистецтві, - ділиться своїми думками директор Скала-Подільської музичної школи Віктор Кустіцький.

Ірина Мадзій.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі