Грандіозне шоу від CITY LIFE відбулося у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
24 Березня, 2018

В нічному клубі “Allure” зібралися представники бізнесу та влади, громадські активісти, поціновувачі краси й стилю, талановиті виконавці, і просто успішні тернополяни. Традиційно, захід розпочався з вітальних слів від творців видання.

Засновниці журналу Маріанна Балабан й Тетяна Шершун подякували гостям і героям випуску за те, що читають та обирають для співпраці перший глянцевий журнал Тернополя й побажали усім читачам незабутніх вражень і весняного настрою, адже 22-й випуск готували спеціально до приходу весни. І, незважаючи на погоду за вікном, творцям CITY LIFE вдалося його створити.

Читайте також

Дві картини тернополянки Олесі Гудими – на обкладинках київського та американського часописів
Тернополянка, яка вже має дорослих дітей, потрапила на обкладинку журналу

Презентацію 22-ого випуску CITY LIFE відвідав заступник міського голови Тернополя з питань діяльності виконавчих органів влади Леонід Бицюра, який уже не вперше долучається до організації заходів, які ініціюють творці журналу. Зокрема, він розповів про передачу обладнання для потреб міської лікарні, кошти на яке вдалося зібрати під час “Віденського балу”, який також організовували натхненники CITY LIFE.

Гостей вечора розважала відома співачка зі Львова Ліліанна, ілюзіоніст Michael Popivchak, а по-особливому тепло тернополяни прийняли гурт Dark Dezert.

У вишуканих сукнях та виробах з шкіри й хутра дефілювали моделі CITY LIFE MODELS, а святковий настрій створювали незмінні ведучі Сергій Фаля & Юрій Мікоф.

Ви вважаєте, що повчитися танцю у професіоналів своєї справи можна тільки за великі гроші? Як виявляється, це не так. Абсолютно безкоштовно майстер-клас для усіх присутніх провів тернополянин Костянтин Валігура, який перед тим “запалив” публіку разом із своєю партнеркою Діаною Парфутко.

Щодо наповнення 22-ого випуску CITY LIFE, варто відзначити, що статті, підготовлені журналістами видання знайдуть свого читача серед людей різних смаків та вікових категорій. Успіх, розвиток науки, корисні поради зі світу краси, – ці й не тільки теми розвивають на сторінках журналу.

“Ми старалися подати в цей номер якнайбільше цікавої та актуальноі реклами для вас. Кожен зможе знайти для себе те, що йому потрібно!” – додала керівник рекламного відділу CITY LIFE Тетяна Шило.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #FotoTime Studio, #журнал, #презентація, #сіті лайф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: