Командир батальйону «Львів» влаштував стрілянину по бійцях?

Інцидент з’ясовуватиме Київ

24.03.2018 10:58   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

22 березня у приміщенні Залізничного відділу поліції на вул. Городоцькій, 126 у Львові сталася надзвичайна подія. Командир батальйону «Львів» з позивним «Балу» у підвальному приміщенні вишикував особовий склад та здійснив у бік бійців кілька пострілів холостими набоями. 

Про це IA ZIK стало відомо із власних джерел.

За інформацією від бійців, з’ясовувати цей інцидент до Львова їде комісія з Києва.

Начальник ГУ Нацполіції Львівщини Валерій Середа у коментарі IA ZIK зазначив, що на місце події виїжджали працівники відповідної служби, однак інцидент наразі не підтвердився.

«Інформації, що хтось там когось стріляв-розстрілював, немає. Звернень працівників немає… Такий слух дійшов. Виїжджали працівники відповідної служби, які спілкувалися з працівниками. Фактично, цю інформацію поки що ніхто не підтвердив», – сказав він.

В.Середа зазначив, що йому не відомо, чи з’ясовувати інцидент приїде комісія з Києва.

«Про те, що хтось їде з Києва, такої інформації немає. Я сьогодні спілкувався із представниками керівництва Нацполіції у Києві – ніхто нічого такого мені не говорив», – сказав В.Середа.

«Далі будемо бачити: якщо хтось звернеться, будемо розбиратися», – додав він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі