Приміщення скандального тернопільського дитсадка передадуть… УГКЦ

Опубліковано:
23 Березня, 2018

Нежитлове приміщення комунальної власності за адресою: вул. Паркова,12 передали Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Української греко-католицької церкви (УГКЦ).

Підтримали таке рішення 34 депутати Тернопільської міської ради. Доповідав із цього питання 16 березня на сесії начальник Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Володимир Мединський, пише Терен.

Читайте також

«Скоробагатьки в Україні переважно є бідніші духовно і культурно за жебраків», – Різдвяноме послання глави УГКЦ Святослава
У Тернополі відремонтують приміщення дитячо-юнацької спортивної школи
До якої церкви ходять на Тернопільщині

Очевидно, охочих наводити лад у запущеному приміщенні площею 235,2 кв. м, та ще й платити за це орендну плату – не знайшлося. Тому приміщення передадуть релігійній організації УГКЦ у безоплатне використання терміном на 10 років. Там святі отці обіцяють розмістити дитячий освітній навчальний заклад.

Тепер нового власника у 10-денний термін із моменту прийняття рішення зобов’язали звернутися у комунальне підприємство «Земельно-кадастрове бюро» для виготовлення довідок про грошову оцінку земельної ділянки і розрахунку місячного розміру плати за землю, а також провести оплату за їхнє виготовлення, згідно із виставленими рахунками.

Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію міської ради із питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Михайло Ібрагімов).

Нагадаємо, проблема із цим дитсадком тягнеться вже не перший рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитсадок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приміщення, #тернопіль, #тернопільські новини, #УГКЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: