Тернопільська журналістка виявила «гнучкість» місцевих депутатів у прийнятті «земельного питання»

Опубліковано:
22 Березня, 2018

Тернопільська журналістка Тетяна Колеснік на своїй сторінці у Facebook написала про те, як депутати Тернопільської міської ради голосують за земельне питання, а саме щодо узаконення земельної ділянки для релігійної громади на вулиці Чернівецькій. Тетяна звертає увагу на «гнучкість» депутатів під час вибору та про зміну їх позиції за короткий час, а також ідеться про те, що зелені зони міста продовжують легко віддавати під забудови:  

«Знаєте, як виглядає гнучкість, тривалістю в півроку? Це коли депутати міської ради не голосують (публічно засуджують!) проект рішення про виділення 0,2230 га землі під «Хресну дорогу» на вул. Чернівецькій, а потім підтримують (так скажемо) технічне питання, яке узаконює землю для УАПЦ.

Знаєте, як виглядає гнучкість, тривалістю в (!) годину? Коли зранку депутати спочатку «провалюють» технічне питання (набирає 20 голосів «за»), а потім, за годину, вирішують переголосувати і – бац! Підтримують (Увага!) – 35 депутатів! Серед них, очевидно, і ті, що вранці були проти, і півроку тому били себе в груди, що не підтримають.

Нагадаю, що ділянку для церкви дали в «березовому» гаї. Крім того, ця ж релігійна громада до цього від депутатів отримала ще гектар поруч – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (для будівництва та обслуговування Духовного центру).

Хто не в курсі, то зараз там ГАЙ! Про цю ділянку писала в газеті «Номер один». Прошу, поясніть, будь ласка, навіть не чому земля для церкви важливіша ніж дерева, а що змінилося спочатку за півроку, а потім за годину. Якими аргументами Вас, 35 депутатів, переконували?

Боюсь, це вже риторичні питання.

P.S. Окрім церкви, раніше депутати дали дозвіл на розроблення проектів із землеустрою щодо відведення трьох земельних ділянок під забудову там же, серед дерев.. Поки що то був перший етап, але судячи з вище сказаного – не за горами і другий. А наразі даю фото скверу, поки він ще стоїть.

Милуйтеся. Це не на довго», – пише Тетяна Колеснік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій шкула, #голосування, #дерибан, #земля, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самопоміч, #тернопіль, #тернопільські новини, #УАПЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: