Радикали Тернопільщини закликали керівництво держави розірвати будь-які стосунки з Росією

Опубліковано:
21 Березня, 2018

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка зареєструвала в Тернопільській обласній раді звернення до Президента України, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України щодо припинення дипломатичних відносин з Російською Федерацією та введення візового режиму для громадян країни-окупанта.

«Проведення Російською Федерацією виборів в анексованому Криму, постійні провокації на українській території, диверсії проти громадян у країнах Європи зумовлюють необхідність рішучих кроків для зміцнення безпеки України.

Своїми останніми діями країна-агресор продовжує демонстративно нехтувати територіальною цілісністю України, міжнародними договорами та принципами цивілізованого суспільства», – йдеться у зверненні.

За словами очільника Тернопільської територіальної організації РПЛ Богдана Яциковського, те, що дипломатичні відносини з РФ досі не припинені, а візовий режим не введено – плювок в обличчя тим, хто захищав і захищає Україну та ще один аргумент на доказ безхребетності нинішньої влади.

Аналогічне звернення подали депутати міської ради.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агресор, #заява, #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #радикали, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський богдан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: