Директор компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда отримав подяки за підтримку військовослужбовців та ветеранів АТО

21.03.2018 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Подяки за популяризацію здорового способу життя та допомогу у розвитку обороноздатності країни отримав директор будівельної компанії «Креатор-Буд», меценат та благодійник Ігор Гуда. Нагороди вручили з нагоди його Дня народження. Нагадаємо, Ігор Гуда підтримує різноманітні заходи, які відбуваються в Тернополі, надає допомогу школам, сприяє проведенню змагань, зводить спортивні майданчики, а також від початку АТО підтримує військових.

Одну із подяк Ігорю Гуді вручили організатори змагань «Ігри героїв» — це поєдинки з силового багатоборства серед людей з інвалідністю. У лютому змагання вперше пройшли у нашому місті. В Україні їх започаткували два роки тому, аби допомогти адаптуватись людям, що отримали травми в зоні АТО. Згодом участь почали брати й цивільні люди з інвалідністю. У Тернополі «Ігри героїв» ініціювали спортсмени, які брали участь в змаганнях, що проходили в інших містах. Долучились ветерани АТО, місцеві підприємці, громадські організації.

Компанія «Креатор-Буд», яка працює під керівництвом Ігоря Гуди, стала головним спонсором дійства.

null

«Коли я дізнався про таку ініціативу, то звернувся до Ігоря Гуди, з яким ми давно співпрацюємо. Він відразу погодився допомогти, тому ми вирішили, що коли є підтримка, можна починати готуватись», — говорить один з організаторів змагань, ветеран третього полку спеціального призначення Володимир Розумяк.

«Від імені особового складу 3-го окремого полку спеціального призначення висловлюємо Вам щиру подяку за розвиток обороноздатності України та надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Прийміть щирі слова вдячності за вашу допомогу», - йдеться в іншій подяці Ігорю Гуді від спецпризначенців.

Нагадаємо, навесні минулого року Ігор Гуда, окрім іншого, подарував полку автомобіль, якій був необхідний для виконання бойових завдань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі