Криті тенісні корти у Тернополі: скількі вартуватиме година і для кого безкоштовно?

Опубліковано:
20 Березня, 2018

У неділю 18 березня  у Тернополі відбулась довгоочікована подія – відкриття комплексу тенісних кортів у парку Національного відродження. Сучасний комплекс критих тенісних кортів був запланований ще у 2013 році, У 2016 році проект знайшов своїх інвесторів. Замість запланованих 6 млн. грн у будівництво та облаштвання інфраструктури вже вкладено 8 млн. грн. 

Інвестор Артем Пуківський зазначає – це другий на Західній Україні тенісний корт, який включає в себе три критих корти, одночасно тут можуть займатись до 20 спортсменів. Погода та пора року їм більше не завадить. Перші нагороди та кубки юнацьких змаганняз тенісу за призи клубу «MastersT» вже вручені. Цікаво, що діти у цьому виді спорту не діляться за віком, а за майстерністю. Дитячий теніс вже не один рік розвиває Остап Гевко тренер федерації України.

Розпочинають тренування використовуючи спеціальні ракетки та м’ячі. Остап зазначає, що з появою таких кортів цей спорт зможе охопити набагато більше дітей та підлітків.

Тенісні корти відкриті для усіх бажаючих. Одна година тренування вартуватиме 140 грн. Для дітей учасників АТО та з соціально незахищених сімей заняття будуть безкоштовними. 

null

 

null

 

null

Поряд з кортами будуються службові приміщення, де будуть розміщені тренерські, дитячі кімнати, санвузли, душові, кафе. Після здачі їх в експлуатацію Тернопіль зможе приймати змагання з тенісу різного рівня.

На відкритті кортів був присутній голова міста Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #теніс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: