Співробітники Національної поліції Тернопільщини мали нагоду переглянути однойменну екранізацію роману Андрія Кокотюхи –  фільм українського виробництва «Червоний».

Прем’єра історичної картини відбулася ще у серпні минулого року. Хоча фільм увійшов у п’ятірку найкасовіших українських кінострічок, хоча у прокаті довго не був. У вільному доступі картини теж немає, тому кінокомісія, яку у Тернополі представляє Володимир Ханас, за попередньою домовленістю з керівництвом поліції краю, домовились про спеціальний кінопоказ.

До слова, Тернопільщина стала знімальним майданчиком для продовження цієї історичної картини «Червоний. Без лінії фронту». В лютому відбувалися зйомки в Бережанах, а з 3 березня розпочався знімальний процес у Кременеці. Поліцейські Тернопільщини забезпечують правопорядок та безпеки під час зйомок, тому такий кінопоказ – це і своєрідна подяка за співпрацю, – зазначив Володимир Ханас.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #показ, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм, #червоний
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: