Стало відомо, де в Тернополі відкриють перші заправки для електромобілів

19.03.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині хочуть збудувати мережу електрозаправок. Загалом в області планують відкрити 300 станцій для підзарядки електромобілів. Про це розповів директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

- Зараз ми ведемо переговори з однією із київських фірм щодо встановлення станцій для підзарядки електромобілів біля кожного з житлових комплексів, які ми будуємо, - говорить Андрій Матла.

В Тернопільській області планується відкрити три сотні таких станцій.

- Реалізація цього проекту є взаємовигідною для всіх. Наші майбутні мешканці будуть мати ще більш комфортні умови проживання, - каже директор будівельної фірми, - В Європі відмовляються від двигунів внутрішнього згорання, першими під удар потрапили дизельні двигуни. Треба завжди йти в ногу з країнами, які розвиваються швидше. Заправити авто найзручніше біля будинку. Тому один з найбільш правильних варіантів для будівництва екозаправок – вибирати місця в спальних районах міста або біля офісних центрів і супермаркетів. Потрібно думати наперед і працювати над розвитком інфраструктури, оскільки заряджатися у приватних будинках досить просто, але це може стати великою проблемою для мешканців багатоповерхівок.

Зазначимо, що в житлових комплексах нового зразка, що споруджує будівельна компанія «Матла», піклуються про прибудинкову територію. Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, – все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка, які споруджує будівельна компанія "Матла".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі