Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели профорієнтаційні виїзні заходи для молоді в НВК “Шляхтинецька ЗОШ ім. О. Г. Барвінського” Байковецької сільської ради Тернопільської області та Комунальному закладі ЗОШ c.Товстолуг Великогаївської сільської ради Тернопільської області.

Метою проведення даних  заходів було інформування школярів про послуги ДСЗ, знайомство зі світом професій, допомога у професійному самовизначенні, інформування про можливість проходження тестування на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри.

Фахівці центру зайнятості  ознайомили учнів із мінливим світом професій та професіями майбутнього,  обговорили поради  щодо правильного вибору майбутнього фаху і  навчального закладу. У ході заняття було проведено ряд інтерактивних вправ, а також експрес-тести, спрямовані на визначення особистісних якостей учнів.

На завершення заходу учням було запропоновано перегляд профорієнтаційних  роликів про оптимальний вибір майбутньої професійної діяльності.

Ірина Опалко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баворів, #ірина опалко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр зайнятості
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: