У поїзді «Хмельницький-Лисичанськ» помер 22-річний офіцер, який служив в Тернополі

Опубліковано:
18 Березня, 2018

У поїзді “Хмельницький-Лисичанськ” помер 22-річнийо офіцер українських військ, інформує “Gazeta.ua”. Він повертався з ротації назад в зону АТО, повідомляється на Facebook сторінці міста Полонне, Хмельницької області.

Загиблим виявився Максим Свінціцький. Він був єдиною дитиною в сім’ї. Закінчив школу на відмінно та вступив до одного з вузів Києва. Через два місяці після закінчення вузу поїхав у зону АТО.

Служив у складі 44-ї Тернопільській бригади, 120 днів провів на передовій. Перед Новим роком відправився на ротацію в Тернопіль. 15 березня ввечері сів у потяг, а вже вранці батькам подзвонили і повідомили, що їхній син загинув.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44, #артбригада, #АТО, #Максим Свінціцький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзд, #помер, #тернопіль, #тернопільські новини, #хмельницький
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: