Триває конкурс малюнків для школярів «Поліція файного міста»

Опубліковано:
16 Березня, 2018

Тернопільська обласна бібліотека для молоді разом Управлінням патрульної поліції Тернопільської області проводить конкурс малюнків для школярів “Поліція файного міста”.

– Що потрібно? Намалюйте на листку А4 (вертикально або горизонтально) малюнок якою ви бачите патрульну поліцію Тернополя. Принесіть його до бібліотеки. Чекайте результатів.

– Хто може брати участь: школярі віком 7-16 років. Малюнок може бути виконаний кольоровими олівцями, акварельними фарбами чи чорним простим олівцем.

– Малюнки можна приносити до 28 березня включно. В кінці березня жюрі у складі патрульної поліції Тернополя та бібліотекарів обере 10 переможців.

– Серед призів: селфі-палки, ділові щоденники, книжки про біографії відомих особистостей (Стів Джобс, Коко Шанель, Альберт Енштейн, Нікола Тесла, Блез Паскаль) та сувенірна продукція з логотипами патрульної поліції.

– Нагородження переможців конкурсу відбудеться 30 березня 2018 р. Адреса бібліотеки, куди потрібно приносити малюнки: м. Тернопіль, вул. Нечая, 29 (Новий Світ), 2 поверх, відділ іноземної літератури або дитячий відділ.

Конкурс проводиться в рамках проекту “ПОЛіС” від міжнародної організації IREX, за яким поліція стає ближчою до громади, громада дізнається більше про реформу поліції в Україні, зростає рівень обізнаності про її роботу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #малюнок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: