У Тернополі відкрили сучасну тренінг-студію для студентів (Фоторепортаж)

15.03.2018 15:43   Джерело: Наш день
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі з’явилася нова локація для проведення майстер-класів, тренінгів та воркшопів. На факультеті обліку і аудиту ТНЕУ урочисто відкрили тренінг-студію, участь у якому взяли студенти, адміністрація та професорсько-викладацький колектив. Привітав присутніх ректор університету доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий.

«Мені дуже приємно, що колектив факультету обліку і аудиту докладає максимум зусиль для того, аби створити якомога комфортніші умови для навчання й особистісного розвитку кожного студента. Переконаний, що під час майстер-класів, тренінгів, воркшопів, які відбуватимуть у студії, молодь матиме нагоду почерпнути багато корисної інформації, збагатитися необхідними знаннями, які надалі стануть запорукою конкурентоспроможності на ринку праці, успішної кар’єри, професійного росту», – зазначив Андрій Ігорович.

У щойно відкритій тренінг-студії одразу ж розпочали насичену роботу. Уже обговорили такі актуальні теми як «Грошові потоки підприємства»  та «Бухгалтерський облік та фінансова звітність в Україні: огляд змін законодавства». Запропонована також подальша тематика лекцій, куди запрошують студентів до активної участі:

23 березня о 15.00 год. – «Економічна експертиза та аудит як форми використання спеціальних професійних знань» (лектор – доктор економічних наук, професор Неля Миколаївна Проскуріна).

28 березня о 15.00 год. – «Експертні економічні дослідження в контексті дії Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» (лектор – кандидат юридичних наук, сертифікований аудитор Тетяна Василівна Куреза).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Наш день  

Коментарі