З 19 березня пільговики їздитимуть безкоштовно тільки з «Карткою тернополянина»

Опубліковано:
15 Березня, 2018

У Тернополі з понеділка вступає в дію рішення виконавчого комітету, яке передбачає надання права пільговим категоріям населення на безкоштовний проїзд у міському громадському транспорті лише за наявності пільгової «Картки тернополянина». 

Читайте також

Транспортна реформа в Тернополі: від намірів перейшли до дій
У Тернополі замість приватних маршруток куплять 40 муніципальних автобусів

За словами начальника управління транспорту Ігора Мединського, рішення мало вступити в силу з 1 березня, проте не всі жителі міста, які подали заявку на виготовлення отримали картку вчасно. Відтак, дату впровадження нових правил проїзду для даної категорії населення було відтерміноване

– На сьогодні практично усі пільговики отримали виготовлені електронні квитки, тому на засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення, що з понеділка, 19 березня, безкоштовний пільговий проїзд у тролейбусах, автобусах та маршрутках буде доступний лише для тих, хто має електронний квиток – пільгову «Картку тернополянина», – каже Ігор Мединський. 

До слова, вищезазначені зміни не відносяться до учасників бойових дій та добровольців, які і надалі їздитимуть безкоштовно та без обмежень лише при наявності посвідчення «Учасника бойових дій» та посвідчення добровольця відповідно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка тернополянина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пільга, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: