Суд першої і другої інстанцій відмовив ТОВ «Рокмар» у визнанні прав власності на АТП Агрохолдингу «Мрія», що знаходиться у смт Козова Тернопільської області. 

Після АТП у Хоросткові це вже друге автотранспортне підприємство агрохолдингу, яке намагаються віджати рейдери, діючи в інтересах колишніх власників «Мрії» – родини Гут. Керівником і засновником ТОВ «Рокмар» є Анатолій Кирпа, який за часів господарювання Гут очолював службу безпеки агрохолдингу.

АТП у Козовій числиться на ТОВ «Новагрос», яке, як і декілька десятків інших юридичних осіб, було незаконно виведено зі складу агрохолдингу менеджерами родини Гут влітку 2014 року, за кілька тижнів до оголошення «Мрією» дефолту. У подальшому, у листопаді 2015 року, майно ТОВ «Новагрос» було незаконно перепродано ТОВ «Рокмар». Через рік, у листопаді 2016 року Указом Міністерства юстиції України було скасовано незаконну реєстрацію змін у статутних документах ТОВ «Новагрос» та відновлено корпоративні права агрохолдингу «Мрія» на цю юридичну особу. Вже у березні 2017 року незаконну реєстрацію прав власності на об’єкт нерухомості було скасовано, але війна за підприємство не припиняється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гут, #мрія, #новагрос, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейдери, #рокмар, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: