Сімейна сварка з непередбачуваним фіналом трапилась у Великих Гаях. 11 березня близько 12 години у поліцію зателефонувала жінка та повідомила, що чоловік, погрожує її вбити предметом, схожим на гранату.

Читайте також

Жарт про замінування може вартувати жительці Тернопільщини позбавленням волі

На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Правоохоронці вилучили боєприпас та відправили на експертизу. Інших вибухових предметів у жителя району поліцейські не виявили. Виявилось, що дебошир –  57-річний чоловік. Під час сімейної сварки він вирішив залякати дружину, погрожуючи їй запалом від гранати. Чоловік є учасником антитерористичної операції, тож, ймовірно, небезпечний пристрій він привіз саме з зони бойових дій.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини першої статті 129 Кримінального кодексу України – «погроза вбивством, якщо були підстави побоювання здійснення цієї загрози».

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бомба, #граната, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: