Компанія McDonalds відкриє перший заклад у Тернополі. Відтак у нашому місті незабаром з’явиться заклад міжнародної компанії-лідера у галузі швидкого обслуговування. 

Як свідчать дослідження відомого у світі видання The Economist, у містах, де відкриваються ресторани McDonalds, у тричі збільшується туристичний потік. Тобто McDonalds є «міткою» для туристів. 

Читайте також

Народний депутат наголосив, у тернопільський «МакДональдз» нікого не ведуть силоміць

Таким чином, Тернопіль має всі шанси перетворитися на туристичний та діловий центр України. Замість того, щоб їхати на заробітки, тернополяни зможуть отримати європейську роботу, а збільшення туристичного потоку розширить можливість для ведення свого бізнесу. 

«Ми цінуємо, що світові компанії інвестують у розвиток Тернополя, адже такі кроки допоможуть нашому місту ставати більш привабливим для туристів та покращити діловий клімат, окрім того, це також нові робочі місця для самих мешканців і нові надходження у бюджет міста», – зазначає очільник Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #McDonalds, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: