На Франківщині парафіяни не пустили отця до церкви на богослужіння (Відео)

Опубліковано:
11 Березня, 2018

У селі Голинь, що на Калущині, виникла конфліктна ситуація. У неділю парафіяни не пустили на богослужіння отця Богдана Лютецького, пишуть Новини Станіславівщини з посиланням на КУРС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На Прикарпатті спіймали нетверезого священика, який трохи занадто причастився

Причиною такого вчинку місцевої громади стало переведення настоятеля храму Покрови Пресвятої Богородиці пароха села отця Володимира Костюка на парафію в Нижній Струтин, йдеться в сюжеті СіТіVі.

Жителі села вигукували, що в них забрали їхнього священика, який служив понад 20 років. Отець Володимир розпочав будівництво нового храму, освячення якого має відбутися 14 жовтня цього року. Місцеві жінки розповіли, що чоловік сам брав участь у будівництві церкви.

«Привозили цеглу. Люди ночами спали, а він своїми руками, аж кров текла з пальців, зі своєю сім’єю розгружав цеглу, – плаче парафіянка пані Лідія. – То нині на готову церкву посилають нам таку біду, того, кого вони хочуть. Ми відстоїмо, ми нікого не пустимо!»

Люди кажуть, що такого священика, як був у їхньому селі, більше ніде нема.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #священик, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: