В Тернополі шахраї знайшли новий спосіб обкрадати людей через банкомати

Опубліковано:
11 Березня, 2018

Про новий вид  шахрайства під назвою “Кеш – треппінг” у Тернополі мало-хто чув. Однак тернополяни Любов та Олександр Жуковські зіткнулись із ним на власному досвіді.  Злочинці використовують звичайні алюмінієві планки власного виробництва, зовні схожі на шторку банкомату.

Читайте також

В Козівському районі пенсіонера обікрали циганки
Шахрай обманув шумчанку на 30 тисяч гривень
За «вигране» авто кременчанка заплатила шахраям 40 тисяч гривень

З тильного боку шахраї приклеюють двосторонню клейку стрічку та закріплюють на отворі видачі готівки. Під час зняття коштів гроші приклеюються до стрічки. Людина думає, що банкомат не видав кошти, натоміть шахраї в цей час знімають встановлену панель і забирають гроші, пише 0352 із посиланням на Реально.

Тернополяни, що ледь не стали жертвами аферистів, розповіли, що в банкоматі “Ощадбанку” на вулиці Миру у Тернополі відбувалося щось дивне. Банкомат лише видав чек і віддав карточку. Був звук шелестіння купюр, але грошей не було. Як з’ясувалося згодом, щілина для їх видачі була заклеєна планкою. Коли тернполяни зрозуміли, в чому річ і відклеїли планку – виявилося, що всі гроші були приклеєні на липучку з внутрішньої сторони планки.

Подружжя радить усім бути особливо уважними під час знятя коштів у банкоматах. У разі, якщо ви помітили, що з пристроєм для видачі готівки щось не та – телефонуйте у поліцію.

За матеріалами сайту 0352.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банкомат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: