Владика Нестор вручив орден відомій тернопільській журналістці (Фото)

Опубліковано:
10 Березня, 2018

За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної церкви і з нагоди 70-річчя Святійший Патріарх Філарет орденом святого Юрія Переможця нагородив журналістку газети “Вільне життя плюс”, публіциста, літераторку, заслуженого журналіста України Галину Садовську. Високу нагороду ювілярці вручив Високопреосвященнійший Нестор, архієпископ Тернопільський і Кременецький. Супроводжував архієрея економ єпархії протоієрей Руслан Притула, – пише Тернопільська єпархія УПЦ КП.

Вітаючи Галину Дмитрівну, владика Нестор наголосив на тому, що про талант і багаторічну працю ювілярки в царині відродження духовності, утвердження духовних та моральних цінностей у суспільстві знають не тільки в Тернополі, а й далеко за його межами.

“Святійший Патріарх нагородив Галину Дмитрівну орденом святого Юрія Переможця, який відомий як непримиренний борець зі злом, неправдою і несправедливістю. Нехай цей святий буде добрим прикладом в праці щодо духовного просвічення народу і оздоровлення нашого суспільства”, – сказав архієрей.

Окрім журналістської діяльності (тільки у “Вільному житті” Садовська працює вже 46-й рік), Галина Дмитрівна відома активної громадянською позицією. Вона член правління міського осередку Всеукраїнської організації “Просвіта” імені Т. Г. Шевченка, заступник голови оргкомітету конкурсу “Людина року” (м. Тернопіль), авторка чотирьох і співавторка трьох книжок.

Галина Садовська удостоєна  чисельних професійних відзнак і нагород, нагороджена медалями до 2000-ліття Різдва Христового, орденами святої Великомучениці Варвари (2008) і княгині Ольги 3-го ступеня (2009), є лауреатом конкурсу “Галицький лицар” у номінації “Політичний діяч року” (2004).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: