Юна чортківчанка гідно представила школу

Опубліковано:
10 Березня, 2018

У Чортківській музичній школі гордяться своєю талановитою ученицею – Юлією Хруставкою, яка навчається тут мистецтву академічного вокалу. Нещодавно Юлія повернулася із Києва, де брала участь у Міжнародному конкурсі академічного вокалу «Premier 2018». Здібна землячка виступила досить достойно і здобула третє місце за майстерно виконану музину композицію. 

Читайте також

Серед дітей бійців АТО провели конкурс «Я намалюю тобі мирне небо»

Радість перемоги разом зі своєю ученицею розділяє її наставник – викладач Чортківської міської музичної школи Оксана Морозюк.

Дівчинка вже втретє представляє у столиці свій музичний навчальний заклад і гордиться, що має змогу виступати з конкурсантами, серед яких, здебільшого, діти з Києва та великих міст.

Крім наших нагород найприємнішим було те, що нас пам’ятають і відмітили наш творчий ріст, – коментує викладач Оксана Морозюк. – Це є чудовим стимулом для подальшого навчання і вдосконалення майстерності. Окрема подяка концертмейстеру Оксані Степанівні Геравс. Ви- профі!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемога, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: