У Тернополі ОСББ понад півроку «воює» з ЖЕКом

10.03.2018 07:43   Джерело: БезТабу
Опубліковано : Новини Тернопілля

Мова йде про будинок на бульварі Вишневецького, 3. У липні 2017 року за цією адресою було створено ОСББ «Вишневецького 3». За дане рішення проголосували 52,86 % мешканців, - пише БезТабу.

Голова новоствореного ОСББ звернувся до колишнього балансоутримувача будинку ЖЕКу ПП «Вікторія» , щоб отримати відповідно документи, та ЖЕК відмовив.

Читайте також

Голови тернопільських ОСББ вимагають «Реальні гроші реальним споживачам»
Софія Близнюк: Торік жителі області скористалися «теплими» кредитами на суму понад 75 мільйонів гривень

Збори ОСББ постановили, що до кінця 2017 року послуги у будинку надаватиме ще ЖЕК, а з 1 січня 2018 року уже нове ОСББ.

Голова громадської організації «Рада Голів ОСББ міста Тернополя» Сергій Лупак повідомив, що ЖЕК ПП «Вікторія» і далі вважає, що будинок на вулиці Вишневецького, 3 належить саме йому, тому не передає документів та робить безліч формальних відписок, що унеможливлює роботу нового ОСББ.

Представники ОСББ подали відповідний лист у міське управління соціальної політики з відповідними протоколами. Соцпрацівники відзначили, що відтепер субсидії будуть повертатися на рахунок ОСББ, а не ЖЕКу.

Натомість наприкінці лютого комісія міської ради, яку очолює заступник міського голови Леонід Бицюра, скасовує нараховані субсидії для ОСББ та передає їх на баланс колишнього ЖЕКу ПП «Вікторія».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: БезТабу  

Коментарі