Тернопільські військові долучилися до літературного відеомарафону «Мій Шевченко»

Опубліковано:
9 Березня, 2018

Тернопільські військові шанують творчість Тараса Григоровича Шевченка, тому долучилися до літературного відеомарафону «Мій Шевченко». Вони декламували улюблені поезії Великого Кобзаря. Про це повідомляють на сторінці Тернопільської окремої артилерійської бригади у facebook:

Читайте також

9 березня – День народження Тараса Шевченка

Військовослужбовці Тернопільської окремої артилерійської бригади долучилися до літературного відеомарафону «Мій Шевченко», який проходив в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці з нагоди 204-річниці з дня народження Тараса Шевченка. Разом з гостями заходу, громадськістю, студентами, поліціянтами, військовослужбовці читали Шевченківську поезію,згадували вірші, які закарбувались в пам’яті ще зі шкільних років. Сьогодні творчість Т.Г.Шевченка знайома в усьому світі, її декламують на різних мовах, то ж не дивним було бачити іноземців в українській бібліотеці, котрі також у віршах згадали українського пророка – великого «Кобзаря».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевченко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: