У Тернополі школяр так не хотів йти на заняття з танців, що «замінував» будинок вчительки

08.03.2018 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Інцидент, що трапився 7 березня, примусив тернополянку схопитись за серце. А все це через невдалий жарт її учня.

Спершу жінці зателефонував невідомий та повідомив, що її помешкання заміновано. Тернополянка одразу звернулась на лінію «102». На місце події виїхали усі екстрені служби. Вибухотехніки та кінологи обстежили будівлю, та жодного вибухового пристрою не знайшли. Згодом правоохоронці з’ясували, що вчительці телефонували з мобільного, власницею якого є неповнолітня жителька Тернопільського району. Поліцейським школярка розповіла, що телефон у неї ненадовго брав однокласник. Саме він і здійснив дзвінок. Хлопець зізнався, що з викладачкою вирішив «пожартувати», бо не хотів того дня йти на заняття з танців.

За скоєне хлопцем, оскільки він неповнолітній, доведеться відповідати його матері. На неї правоохоронці склали адміністративні матеріали відповідно до статті 184 КУпАП – «Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей».

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі