Дві смерті в Тернополі: після смерті літньої матері чоловік вчинив самогубство

Опубліковано:
8 Березня, 2018
Тривожне повідомлення надійшло на лінію «102»  8 березня о 12:35 від мешканця обласного центру. Чоловік повідомив, що виявив мертвим свого сусіда.

 
 
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що мешканець обласного центру 1957 року народження на власному подвір’ї покінчив життя самогубством. Він вистрелив з обрізу мисливської рушниці  собі в голову.
 
У помешканні загиблого працівники поліції виявили мертвою і матір самогубці. За попередніми даними,  жінка тяжко хворіла і, як встановили експерти, померла за декілька годин перед трагедією. Ймовірно, саме смерть близької людини підштовхнула тернополянина порішити з життям.
 
 
Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 115 Кримінального кодексу України з особливою відміткою «самогубство». Слідчі також встановлюють власника зброї, адже рушниця не зареєстрована на померлого.
 
Детaлі трaгедії встaнoвлюються.
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: