Як ставляться тернополяни до святкування Дня жінки – 8 березня?

Опубліковано:
8 Березня, 2018

Тернополянки до святкування Дня жінки – 8 березня, здебільшого ставляться позитивно, адже яка ж леді не бажає почути приємні слова привітань чи отримати подарунки. Хоча, деякі представниці прекрасної статі стверджують, що «День жінки» мав би, так би мовити, бути щодня, адже жінку постійно потрібно любити, цінувати і приносити їй радість. А от у опитаних нами чоловіків думки щодо святкування 8 березня – розбігаються.

«Я люблю свою дівчину і говорю їй гарні слова щодня, часто купую їй подарунки і намагаюся зробити так, щоб вона була щасливою. Вважаю, що не обов’язково виокремлювати якийсь день, щоб зробити жінкам приємно», – каже студент Володимир.

«Погоджуюся з твердженням, що 8 березня – День жінки – насправді «радянське» свято. Не варта його відзначати і, тим більше, робити його вихідним. Чому б тоді не придумати свято чоловіка і також не зробити його вихідним?», – зауважує тернополянин Микола.

«На мою думку, не визнають восьме березня святом лише ті чоловіки, які шкодують або грошей на квітку, або свого часу, щоб сходити до квіткової крамниці чи магазину солодощів, або ж, банально, гарних слів привітань для жінки. Ті, кому не шкода ніяких зусиль, щоб зробити своїй коханій свято – не вигадують і не мають причин та мотивів його заперечувати», – стверджує тернополянин В’ячеслав.

«Гадаю, що жінки 8 березня точно чекають теплих побажань і у подарунок квіти, чи улюблені парфуми, і вони не задумуються над тим, як зародилося свято жінки, хто його засновник і ніякого підтексту не шукають. Вони просто хочуть уваги, особливо у цей їхній день. Тому, не варто забирати маленьку радість у наших дорогих дівчат і жінок. А от робити 8 березня вихідним – справді не обов’язково. Вітати зі святом можна і зранку, і ввечері після роботи», – зазначає тернополянин Євген.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: