У зв’язку з перепадами температури тернополян застерігають від падіння бурульок

Опубліковано:
7 Березня, 2018

Тернопільські комунальники попереджають жителів міста про бурульки, які звисають з дахів будинків і можуть бути небезпечними для пішоходів. Наразі у місті працюють спеціальні автопідйомники, за допомогою яких працівники комунальних структур очищають покрівлі будинків від снігових налипань. 

Також комунальні структури використовують такий метод, як обгородження потенційно небезпечних ділянок.

Читайте також

З тернопільського драмтеатру звисають величезні бурульки (Фотофакт)

– Комунальні служби здійснюють ліквідацію бурульок на тих будівлях, які вони обслуговують. Інші обслуговуючі підприємства, ОСББ, а також суб’єкти підприємницької діяльності, повинні самостійно виявляти та усувати бурульки з дахів будинків, які вони обслуговують або які перебувають у їх власності. Закликаємо тернополян у наступні декілька днів бути обережними та ходити на відстані 3-5 метрів від будинків та високих дерев, а власників автотранспорту не паркувати свої машини біля будинків, – повідомили у міській раді. 

Також мешканців просять повідомляти муніципальну поліцію про несвоєчасне усунення бурульок, надіславши повідомлення з фото на Viber (0730151481) або зателефонувавши за номером 40-41-67, 40-41-68.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бурулька, #небезпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: