У Тернополі все ж буде довгоочікуване соціальне таксі

Опубліковано:
7 Березня, 2018

Транспортування людей з інвалідністю має полегшити соціальне таксі. Автомобіль вже прибув з Франції. Невдовзі його передадуть до «Карітасу» і почнуть використовувати для потреб людей з інвалідністю, — пише Доба.

Керівник проекту «Соціальне таксі» Сергій Кічула розповідає, на придбання автомобіля збирали кошти понад півроку. Допомагало чимало небайдужих людей. Нині авто вже практично готове до використання.

«Автомобіль прибув з далекої Франції. Сподіваюся, він полегшить життя людей, які зневірилися в усьому. Щиро дякуємо всім, хто долучався до цього проекту. Дякуємо за довіру, за підтримку. Завдяки вашій допомозі, добра стало трішечки більше. Ми цю машину ще приводимо до порядку, передаємо «Карітасу» та будемо використовувати», – розповідає пан Сергій.

Додамо, проект «Соціальне таксі» презентували у вересні минулого року. За словами керівників проекту, автомобілем обслуговуватимуть людей з інвалідністю безкоштовно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: