ДТП з кортежем Порошенка: стало відомо, що з постраждалим

Опубліковано:
7 Березня, 2018

У вівторок, 6 березня, в центрі Києва автомобіль із кортежу високопосадовця збив літнього чоловіка. Наразі постраждалий знаходиться під наглядом лікарів. У поліції повідомили, що чоловіком та як він себе почуває, – пише Знай.

Читайте також

Автомобіль з кортежу Порошенка збив пенсіонера в центрі Києва (Відео)

За попередньою інформацією Нацполіції, у постраждалого діагностовано перелом ноги та струс головного мозку. Його доправили до лікарні. Чоловік 1930 року народження.

Встановлюються всі обставини автопригоди.

Нагадаємо, пригода сталась на перетину вулиць Шовковичної та Інститутцької близько 11.45. Відомо, що машина, котра скоїла ДТП, так і залишилася на місці інциденту, всі інші – продовжили рух.  Чоловік зміг сам підвестись, він сів на лавочку та чекав на приїзд “швидкої”.

Як стверджують поліцейські, чоловік намагався перейти дорогу по пішохідному переході на заборонений сигнал світлофора. Також у поліції додали,  що чоловіка збив службовий автомобіль поліції під час руху в кортежі, який супроводжував “особу, щодо якої здійснюється державна охорона”.  

Однак ЗМІ пишуть, що авто належить кортежу глави держави Петра Порошенка.

 

 

Камери відео спостереження у центрі Києва за фільмували момент аварії з  кортежем чиновника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #київ, #кортеж, #лікарня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: