Житель Тернопільщини обікрав магазин, щоб мати з чим йти в гості

Опубліковано:
7 Березня, 2018

23-річний житель Підгаєччини обікрав дві сільські крамниці та чуже помешкання. В минулому парубок вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Не маючи постійного місця проживання, він їздив по районах та шукав собі незаконні заробітки.

Читайте також

У Тернополі злодій опинився в пастці у квартирі, яку планував обікрасти (Фото)
В Тернополі масово обкрадають автівки

В селі Золотники Теребовлянського району вранці 1 березня він поцупив 2500 гривень,  мобільний телефон і два блоки цигарок та пляшки горілки. Злодій проник до приміщення шляхом віджиму вікна. Через два дні той самий крадів пограбував сільський магазин в Соколові, правда, вкрав тут мало – лише декілька пачок цигарок, пляшку вина та пляшку Як виявилося згодом, молодик пішов на крадіжку для того, щоб не йти з порожніми руками в гості  до своєї  знайомої.

Побував злодій і в приватному помешканні одного з жителів району. З будинку виніс мідь та здав її на металобрухт. Після цього зловмисника затримали правоохоронці. За усіма  фактами крадіжок йому оголошено підозру, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгайці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: