За вихідні рятувальникам тричі довелось відбуксировувати автомобілі

Опубліковано:
6 Березня, 2018

Трапилось це 4 березня о 14:40. Поблизу села Великі Бережці Кременецького району на автодорозі Кременець – Почаїв автобус «Mercedes Sprinter» через несправність не міг самостійно продовжувати рух. Черговий карауло 5-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксирував автобус до Кременця. На момент буксирування в транспорті перебували водій та 5 пасажирів.

Цього ж дня о 16:42 на автодорозі між селом Берем’яни та містом Бучач автобус «Еталон», сполученням Берем’яни-Бучач, з’їхав у кювет. Рятувальники визволили транспорт із пастки. В автобусі перебували водій та 7 пасажирів.

А о 19:44 на автодорозі між селами Супранівка та Коршилівка Підволочиського району автомобіль ВАЗ-21099 застряг у сніговому заметі. Черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено буксирування на проїжджу частину. У цеймомент в автомобілі перебувало двоє людей.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: