Тернопільські школярики і письменниця Ірина Мацко створили збірку казок для дітей

Опубліковано:
5 Березня, 2018

Тернопільські школярики – учасники літературної студії “Майстерня казки” і письменниця Ірина Мацко створили збірку казок для дітей – “Наші перші казки”. Цією новиною вони діляться у Facebook:  

«Нарешті. Дочекалися! Вона народилися! Саме сьогодні у святковий день я отримала ці примірники.

Мої рідні казкарики, вітаю! Наша книжечка із казками перших трьох груп літературної студії “Майстерня казки” надрукована. Так, вона чорно-біла, вона маленька і не в палітурці, так, там ще є помилки і нам не помістилися малюнки, бо тоді вона була б ще більшою і ще менше примірників ми б отримали за суму, яку нам виділили, але вона живе, її можна погортати, почитати і, нарешті, кожен з маленьких співавторів може її отримати. Це був довгий шлях. 

Минулого року ми писали ці казки, опрацьовували, дописували, обговорювали. Далі її редагувала чарівна Natalia Trokhym, а тоді була верстка, друк і ось вона. Книжка “Наші перші казки” уже готова. 

Дуже скоро ми будемо презентувати її, а тим часом пишемо нові казки. Курс для четвертої група казкариків завершився. Тепер працюємо із п`ятою групою і знову будемо готувати книжечку.

Пишіть, фантазуйте, малюйте, творіть! Бажаю усім реалізації своїх творчих здібностей і чекаю в креат-студії “ІРИска” на заняттях», – зауважує Ірина Мацко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збірка, #книга, #мацко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: