Хто з тернопільських школярів навчатиметься ставати на лижі у Савич-парку безкоштовно?

Опубліковано:
5 Березня, 2018

В лютому і березні у Савич-парку багато новачків школярського віку стали та ставатимуть на гірські лижі. Усе спорядження надається безкоштовно, проводиться інструктаж, діти спускаються у супроводі інструкторів. Якщо для малозабезпечених сімей, яких запросили через благодійний фонд Карітас Тернопіль, та для дітей з Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку це була благодійна акція, то для школярів тернопільських шкіл скоріше пізнавальна та ознайомча.

Запросив на гірськолижний комплекс школярство директор Савич-парку Віталій Кирилов: “Ми дуже хочемо, щоби наші дітки з міських шкіл мали можливість взимку замість уроків фізкультури в залі проводити їх на свіжому повітрі та ще й займались таким популярним в світі спортом, як гірські лижі, сноубординг. На сьогодні ми вже “відкатали” 36 школярів з Української гімназії ім. І. Франка, чекаємо ЗОШ №19 та №28. Запросили ЗОШ №4, ТОКЕКШМ ім. І. Герети, пропонуємо усім, але погоджуються не усі, можливо ще до кінця березня встигнуть прийняти рішення, адже наша подушка зі штучного снігу мала би триматися довго. Групи бажано до 20 дітей. Ми їх одягаємо у боти, лижі, з ними працюють наші інструктори.” 

Для шкіл, які бажають долучитися довідка за телефоном 0966531404.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: