Андрій Підлужний презентував новий містичний відеокліп на свою пісню (Відео)

Опубліковано:
3 Березня, 2018

У Тернополі вдбулася прем’єра першого містичного відеокліпу гурту “НІЧЛАВА” на композицію “ВОВКИ” в рамках грандіозного вечора великих прем’єр “PRIME TIME ТЕРНОПІЛЬ”.

Головні ролі у новому кліпі, відзнятому в замку у Збаражі на Тернопільщині, зіграли: Андрій Підлужний & Андрій Гураль, Ірина Новомлинська, Yura Gnatyshyn, Igor Khomko, Сашко Алексєєв, Юрій Федуник, Grygori Drapak та Андрій Левченко.

В рамках шоу також виступив відомий тернопільський співак LUKA (фіналіст «Голосу Країни» Andriy Luchanko) з прем’єрою пісні «Полети», присвяченою Героям Небесної сотні. Також відбулося декілька показів колекцій FERRIZO, Лідії Яніцької, столичної дизайнерки, презентаія учасниць “Міс Тернопіль-2018”, розіграш путівок у Дубаї й до Туреччинни.

З вітальним словом до присутніх виступили голова Тернопільської ОДА Степан Барна та міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Ми пишаємося, що у нашому місті живе такий знаний композитор, виконавець, музикант, актор і телеведучий, – зазначив очільник міста. -Талант Андрія цінують тернополяни, чого тільки варта одна з останніх робіт – саудтрек до проморолика Тернополя, який був відзнятий в рамках «Громадського бюджету Тернополя».

У свою чергу Степан Барна відзначив, що згідно розпорядження Глави держави, Андрій Підлужний отримав звання “Заслужений артист України”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #вовки, #нічлава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підлужний, #прем’єра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: