Педан знайшов у Києві гігантську мумію (Фото)

Опубліковано:
1 Березня, 2018

Нещодавно популярний український телеведучий Олександр Педан вразив знахідкою своїх шанувальників. Так, він розповів про те, що в Києві, як і у спекотному Єгипті, міститься велика кількість мумій. Такою заявою телеведучий шокував телеглядачів, показавши одну з найбільших мумій на світі, – пише Знай.

Як з’ясувалося, зовсім не обов’язково вирушати до Єгипету, витрачаючи при цьому неймовірні суми грошей, щоб подивитися на мумій. Адже така можливість є і в Києві. Олександр Педан побував у київському музеї, в якому зберігся зразок крокодила, що піддався муміфікації багато століть тому, а його розмір поступається лише одному примірнику, який зберігається в Британському музеї. Крім того, телеведучий розповів про мумії зі схрещеними руками, яку виявили більше ста років тому.

За словами співробітників музею, що, швидше за все, мумії були привезені в якості подарунку з Єгипту, ставши місцевою визначною пам’яткою. Зазначимо, що ці мумії не знаходяться в загальному доступі, вони дбайливо зберігаються в Києво-Печерській лаврі, тому шанувальники Саші Педана були вдячні йому за ексклюзивний матеріал, зібраний воєдино в черговому випуску популярної передачі “Дешево і сердито” на телеканалі “Новий”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #мумія, #педан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: