У Києві розкрили нахабну схему супермаркету (Відео)

Опубліковано:
1 Березня, 2018

У Києві покупці розкрили схему обважування на вагах одного з супермаркетів, – пише Обозреватель.

Про це розповіла юрист Наталія Рижкова на своїй сторінці в Facebook.

“Люди зважували товар у магазині спочатку з пластиковою накладкою на вагах, а потім без. Ціна товару помітно зменшувалася, як і вага. Мене зацікавив цей факт, і я спробувала втілити цей експеримент в супермаркеті “Сільпо”, – зазначила вона.

За словами Наталії, результати були ідентичними: ціна знижувалася на кілька гривень вниз, як тільки з ваг знімалася пластикова накладка, різниця становила 100 грам.

Зі своїми колегами вона вирішила дізнатися про цю схему у адміністрації магазину.

“Прибіг охоронець розвів руками і пішов від нас у пошуках адміністратора. Замість адміністратора спробувала знайти відповідь старший касир, але і вона зазнала невдачі: відповіді так і не було. І тільки через 20 хвилин “галасу” до нас підійшов адміністратор, у якого, як і у всіх інших було відсутнє пояснення цього дисонансу”, – наголосила Рижкова.

Киянка додала, що наладчик ваг теж не міг відповісти, чому ціна знижується, а тільки крутив ваги і запевняв, що накладка необхідна для гігієни.

“У цей час обстановка розпалювалася, бабусі кричали все голосніше. Всі були здивовані від побаченого, оскільки на цій нещасній пластиковій накладці, за найпростішими підрахунками, в магазині дурили покупців довго і нудно. Через хвилин 5-7, наладчик, неабияк налагодивши ці ваги, почав виправдовуватися, що вони справні і це всього лише різниця у тарі”, – зазначила вона.

Потім Наталя розповіла, що вони вирішили повторити експеримент і, на подив, різниця у вазі з накладкою і без була вже не 100 грам, а всього 2.

А через деякий час пластикова накладка взагалі була відсутня на всіх вагах у магазині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #обман, #сільпо
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: