На Тернопільщині СБУ провела командно-штабні антитерористичні навчання

Опубліковано:
1 Березня, 2018

Планові командно-штабні навчання провела на Тернопільщині координаційна група Антитерористичного центру при регіональному управлінні Служби безпеки України.

У заході взяли участь співробітники СБУ, Нацполіції, ДСНС, військовослужбовці Збройних Сил України, Нацгвардії, а також представники органів влади та місцевого самоврядування. Згідно із «легендою» навчань учасники відпрацювали завдання з протидії групі умовних терористів, що діяли у середмісті та околицях Чорткова.

Учасники тренувань в умовах наближених до реальних виконали низку практичних вправ з виявлення та знешкодження групи диверсантів, а також локалізації можливих негативних наслідків терористичного посягання на одному з об’єктів підвищеної техногенної небезпеки, розташованому неподалік районного центру.

Після завершення тренувань координаційна група АТЦ проаналізувала результати відпрацьованих завдань та відзначила належний рівень злагодженості та оперативного реагування на зміни обстановки всіма учасниками навчання.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #СБУ, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: