З 1 березня пільговики їздитимуть безкоштовно не лише з «Карткою тернополянин»

Опубліковано:
28 Лютого, 2018

Рішення про те, що з 1 березня пільговики їздитимуть безкоштовно лише з «Карткою тернополянина», міська рада відтермінувала. Місцева влада пояснює це тим, що майже 4 тисяч пільговиків, котрі уже подали заявки на виготовлення соціальних карток – очікують на їхнє виготовлення, а на сьогодні 60 % пільговиків уже отримали електронні квитки.

Читайте також

Транспортна реформа в Тернополі: від намірів перейшли до дій
У Тернополі замість приватних маршруток куплять 40 муніципальних автобусів

«28 лютого виконавчий комітет прийняв рішення про відтермінування впровадження нових правил проїзду для пільговиків, відповідно до яких проїзд цих категорій населення повинен був здійснюватися лише за наявності електронного квитка – пільгової «Картки тернополянина» (яке мало вступити в дію 1 березня 2018 року). Це означає, що наразі проїзд пільговиків у громадському транспорті Тернополя здійснюватиметься за тими правилами, які діяли до цього часу. Зі слів заступника міського голови Тернополя Володимира Дідича, основною метою відтермінування є створення сприятливих умов для тих тернополян, які уже подали заявки на виготовлення пільгової «Картки тернополянина», проте ще не встигли отримати її. На даний момент йдеться про приблизно чотирьох тисяч мешканців міста. Про час завершення терміну відтермінування буде повідомлене додатково, після прийняття відповідного рішення виконавчого комітету. До слова, електронний квиток-пільгова «Карта тернополянина» видається на безоплатній основі особам, яким законодавством надано право пільгового (безоплатного) проїзду та які офіційно зареєстровані у м. Тернопіль. Термін виготовлення картки складає 20-25 робочих днів», – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернополянина. пільги, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: