На Тернопільщині покарали депутата, що проголосувала за виділення собі 2 га землі

Опубліковано:
28 Лютого, 2018

За неповідомлення у встановлених законом випадках і порядку про наявність реального конфлікту інтересів та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів, депутата Тростянецької сільської ради Монастириського району притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте також

В Тернополі активісти з поліцією зафіксували факт шахрайства колишніх депутатів міської ради (Фото, відео)

Працівниками поліції складено протоколи про вчинення депутатом Тростянецької сільської ради правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП за фактом неповідомлення про наявність реального конфлікту інтересів і вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів. Зокрема, на сесії сільської ради депутат проголосувала за виділення собі земельної ділянки площею 2 гектари.  

Протокол розглянуто у суді за участі прокурора Теребовлянської місцевої прокуратури.

Постановою Монастириського районного суду її визнано винною та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #покарання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: