Українська влада в небезпеці: До Києва їдуть озброєні повстанці (Відео)

28.02.2018 13:23   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Тернопілля

Мешканці Закарпаття, які незадоволені режимом нинішнього президента і Кабміну зібралися зібралися в Київ для відставки Петра Порошенка. Про це жителі Закарпаття заявили у своєму відео-зверненні в Youtube, - пише Знай.

 

За словами повстанців, "купка олігархів щодня принижують свій народ і в буквальному сенсі вбивають нашу з вами країну".

Повстанці будуть вимагати відставки нинішнього президента Порошенко.

"В іншому випадку, будуть радикальні заходи від яких постраждає вся зграя, а не тільки Порошенко", - кажуть закарпатці, відео.

В цей же час користувачі соціальних мереж не змогли пройти повз цієї новини. Люди пишуть, що підтримують повстанців, однак ніхто не вірить, що у них хоч щось вийде.

"Молодці, хлопці, кому то треба починати прибирати цю "барижну владу"! Скільки можна пити народну кров! Спасибі вам, справжні мужики! Паразитів у владі треба прибирати, Україна повинна бути вільною і багатою!" - Наталя Харченко.

 

 

"У цивілізованих країнах зміна влади в країні відбувається виключно на виборах. А в бананових республіках чергового вождя скидають раз в 4 роки. Продовжуйте майданити далі. Крим, Донбас вам мало? Що далі втратите? Чернігів, Одеса, Миколаїв?" - написав користувач під ніком alex sheeck".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Знай  

Коментарі