Прокурори Тернопільщини спілкуються зі школярами і студентами про відповідальність за вчинення корупції

Опубліковано:
28 Лютого, 2018

Прокурори Тернопільщини спілкуються зі школярами і студентами про запобігання корупції. Зокрема, працівники прокуратури області на виконання спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України від 13 жовтня 2017 року №289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» проводять навчання серед школярів та студентів із питань запобігання та протидії корупції. Уже відбулися такі навчальні заходи у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка та Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Студентам та учням розповідають про повноваження правоохоронних органів та сферу їхньої компетенції, актуальні перспективи та проблеми попередження і виявлення корупції, інформують про відповідальність за вчинення корупційних чи пов’язаних з корупцією правопорушень. Такі зустрічі з молоддю працівники прокуратури планують проводити і надалі. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар, #школяр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: